Workshop “Wat kun jij doen?”

De komende weken maken we het programma van ons centrale symposium op 16 september in het Academiegebouw in Utrecht bekend. Te beginnen met één van de workshops: Wat kun jij doen? Deze wordt verzorgd door het New Financial Forum.

Werken aan vernieuwing van het financieel-economische stelsel en werken aan jezelf. Hoe verhouden deze zich voor jou tot elkaar? We zijn als mens of financiële sector zo vaak geneigd om de verantwoordelijkheid buiten onszelf te leggen. Oplossingen worden ook vaak buiten onszelf gezocht. In een nieuwe politieke partij, een ander systeem of ‘betere’ leiders. Prima! Maar hoe staat het eigenlijk met je eigen kracht, talenten en mogelijkheden om van daaruit een positieve bijdrage te leveren aan het geheel? Op welke manier ben jij als individueel mens een deel van de oplossing voor een menswaardige samenleving? Welke verantwoordelijkheid durf jij te nemen in de vernieuwing van het financieel-economische stelsel?

Je bent voor deze workshop van harte uitgenodigd om 1 minuut je eigen podium te nemen. Om vanuit je passie en expertise jouw essentie te delen in je bijdrage aan de grote transitie richting een nieuwe economie van welzijn voor mens, natuur en samenleving. Van harte welkom!

Deze bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Willem Vreeswijk, initiatiefnemer van het New Financial Forum, hoofdredacteur van het New Financial Magazine, en Ivo Valkenburg oprichter van Love Made Visible. Willem en Ivo werken al twintig jaar samen in het zichtbaar maken, verbinden en bekrachtigen van mensen, bedrijven en organisaties die praktisch en concreet bouwen aan vernieuwing van de samenleving.

Van harte welkom!

Meer informatie over het programma van het symposium op 16 september vind je hier.

Deel deze pagina