Save the date! 16 sept centraal programma

In samenwerking met enkele partners organiseren we een inspirerend centraal dagprogramma op zondag 16 september! Er zullen discussies en workshops zijn over de link tussen de financiële sector en maatschappelijke thema’s. Denk daarbij aan: milieu, democratie en ongelijkheid, geldcreatie en complementaire munten. We evalueren de stand van zaken 10 jaar na het uitbreken van de crisis en welke oplossingen we nu kunnen en moeten uitvoeren.

De dag en sessies zullen verzorgd worden door (onder voorbehoud) Our New Economy, Ons Geld, United Economy, SOMO, Transnational Institute, Sustainable Finance Lab, Milieudefensie en Tax Justice.

Je kunt een notificatie ontvangen zodra het programma bekend is en je kunt reserveren. Laat daarvoor je e-mailadres achter in de programma-alert.

Deel deze pagina